over ons

Prazo staat voor Planning, Roostering en Advies in Zorg- en Onderwijslogistiek. In het Portugees betekent het ‘deadline’.

Prazo is opgericht door Annelies Henny. Ze heeft jarenlange ervaring in planning en roostering in de zorg en het onderwijs. Met haar frisse blik en een goed overzicht weet ze de vinger op de zere plek te leggen. Ze ziet eerder capaciteiten dan beperkingen en weet daarom de juiste mensen op de juiste plek te zetten. Haar werkwijze is persoonlijk en laagdrempelig: precies wat nodig is om medewerkers te verbinden en processen te verbeteren. Ze adviseert en optimaliseert, en geeft jouw organisatie ook de handvatten om zélf planningsexpert te worden.

Plannen en organiseren zijn haar tweede natuur. Júist door haar ADD en dyslexie ziet ze snel verbindingen en oplossingen voor problemen. Deze variaties in hoe mensen denken worden ook wel neurodiversiteit genoemd. Annelies kijkt naar capaciteiten en mogelijkheden en denkt niet in hokjes. Daarom heeft Prazo meerdere mensen met AD(H)D, dyslexie of autisme in haar organisatie: zij zien snel oplossingen en verbindingen en benaderen alles met een unieke zienswijze. Precies wat jouw organisatie nodig heeft.

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Of wil je graag samenwerken?