Details van de blog
Blog

Wie ben ik als consultant

Hallo, ik ben Laura Middelhuis, Senior Consultant Planning en Roostering bij Prazo sinds oktober 2023. Voor mijn tijd bij Prazo heb ik zes jaar gewerkt bij een MBO-instelling, waar ik als roostermaker en planner actief was voor diverse opleidingen.

 

Als planner/roostermaker komt mijn werkgeluk voort uit het samenvoegen van alle puzzelstukjes, wat resulteert in een aangenaam rooster voor zowel studenten als docenten. Het geeft mij veel voldoening wanneer roosters binnen de deadline worden opgeleverd. Mijn betrokkenheid gaat verder dan enkel het plannen. Ik houd ervan om in overleg met teamleiders en roostercontactpersonen knelpunten te signaleren en om te buigen naar mogelijkheden. Alles met als doel samen te bouwen aan een onderwijsomgeving waarin iedereen tot zijn recht komt.

Mijn Expertise

Met uitgebreide kennis van het onderwijsplannings- en roosterproces ben ik volledig toegerust om waardevolle bijdragen te leveren. Mijn specialisaties omvatten:

  • Xedule ; opstellen van
    meerjarenplanning, onderwijsprogramma’s, P.V.I , inschrijflessen (MyX) en
    roostering
  • Plannen
    van inzet/taken

·        Roostermakers/planners inwerken

·         Planningen maken voor hetonderwijsplanningsproces/roosterproces

·         Roostering

 

Met deze kennis en vaardigheden sta ik klaar om nauwkeurig en doeltreffend te werken bij diverse uitdagingen op het gebied van planning en roostering binnen het onderwijs.

Gerelateerde Blogs

Ben Je Benieuwd Naar Meer?

Wij kunnen wanneer nodig is het proces van plannen, roosteren, coördineren en adviseren volledig uit handen nemen. Wilt u hierover graag meer informatie neem dan contact met ons op!