Werken bij prazo

Prazo maakt optimale planningen in het onderwijs en in de zorg. Dagelijks buigen wij ons over waar welke mensen het beste ingezet kunnen worden. Werken bij Prazo betekent dat je werkt bij een jong, dynamisch bedrijf dat denkt in kansen in plaats van beperkingen.

We zijn een klein team met persoonlijke aandacht voor elkaar. We werken zelfstandig aan onze opdrachten maar er is altijd ruimte voor samenwerking. Bij Prazo krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, verantwoordelijkheid te nemen en om initiatief te laten zien.

Bij Prazo streven we naar een divers team omdat wij de uitwisseling van verschillende perspectieven heel waardevol vinden. Een divers team zorgt ervoor dat we goed gebruik kunnen maken van elkaars sterke kanten.

Prazo volgens een medewerker

“Prazo geeft jou alle mogelijkheden om jouw eigen talenten in te zetten. Als student heb ik de pabo gedaan en dat komt heel goed van pas nu ik opdrachten uitvoer voor een pabo-school. Ik kan hier zelfstandig werken en ik ben blij dat ik daar alle kansen voor krijg. Het werk als consultant is uitdagend en biedt veel afwisseling. Bij hulp en vragen kan ik altijd terecht bij Annelies waarmee het contact heel laagdrempelig is. Voor zowel eigen initiatief als ondersteuning is er dus ruimte.

We werken in een klein team bij een jong bedrijf. Dat is natuurlijk heel gezellig en het betekent dat jouw inbreng welkom is. Annelies denkt mee over accommodaties om het werk voor iedereen zo prettig mogelijk te maken. Zo is er bijvoorbeeld de optie om thuis te werken. Tegelijkertijd word je ook vaak opgenomen in een team van de opdrachtgever, waardoor je veel nieuwe mensen ontmoet. Ik ervaar op deze manier de voordelen van een klein team én een groot team.

Prazo is een bedrijf waar we denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Ik sta achter deze filosofie!”

– Romy Knuiman, consultant planning en roostering

Wil jij weten waarmee we ons bezig houden en op de hoogte blijven van vacatures? Volg ons op LinkedIN!