diensten
Planning

Onderwijsplanning

Een voortdurend veranderend onderwijslandschap, waarbij flexibiliseren steeds meer de standaard wordt, vraagt om een doordachte aanpak op het gebied van plannen en roosteren. Wij begrijpen dat de complexiteit van de onderwijsplanning uitdagingen met zich meebrengt voor jouw organisatie. Elk detail telt. Vanuit dat perspectief analyseren wij jouw organisatie. Ons team staat niet alleen klaar om te begrijpen, maar ook om bij te dragen aan de oplossing. Ontdek hoe onze expertise jouw instelling kan ondersteunen bij het optimaliseren van jullie onderwijsplanning. Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Of wil je graag samenwerken?

Details van onze diensten

Een goede planning is dé basis en vormt het fundament voor een goed rooster. Dat begrijpen wij als geen ander. Onze medewerkers hebben oog voor de specifieke behoeften van onderwijsinstellingen en bieden eerlijke, flexibele oplossingen die resoneren met jullie visie en doelen. Onze benadering is gebaseerd op samenwerking en afstemming. Heb gaan verder dan enkel observeren, maar nemen actief deel aan het begrijpen van jullie organisatie op persoonlijk niveau. Op deze manier kunnen we niet alleen meedenken, maar ook proactief bijdragen aan een oplossing die volledig in lijn is met de authentieke wensen binnen jullie organisatie. 

Maatwerk in Planning

Omdat geen enkele onderwijsinstelling hetzelfde is, passen wij onze diensten volledig aan op jullie behoefte. bieden wij geen standaardpakketten aan. Onze aanpak begint met een grondige analyse van knelpunten en verlangens, zowel door de organisatie aangegeven als door onze eigen experts. waargenomen. Op basis hiervan stellen we een plan op dat als leidraad dient voor het creëren van een unieke oplossing die specifiek is afgestemd op jouw onderwijsinstelling. Onze aanpak is niet alleen praktisch, maar ook gericht op een proactief partnerschap. Ons doel is bijdrage  aan jullie onderwijskwaliteit en een goede basis na te laten aan het onderwijs logistieke team. Hierin zullen wij de verbindende schakel vormen tussen alle betrokken partijen.  

Ontdek wat we voor jullie organisatie kunnen betekenen!   

Ons team

Annelies
directrice/Consultant
Laura
Consultant
Nienke
CONSULTANt
Lobke
Office manager

Wij zijn specialisten in

Wat onze klanten zeggen

“Een externe organisatie heeft Prazo aanbevolen om ons te helpen bij een vraagstuk over het inroosteren van lesbezoeken. Het vraagstuk wat wij aan Prazo hebben voorgelegd: “Hoe maken we een koppeling met aangeleverde externe data en Xedule? En welke informatie hebben wij nodig vanuit de roostermakers om dit mogelijk te maken en andersom wat hebben de roostermakers nodig vanuit ons?”. In het eerste gesprek die wij hebben gevoerd met Annelies van Prazo kwam al snel hun deskundigheid naar voren. De wijze waarop zij meedachten met ons vraagstuk en dat zij ons vraagstuk vanuit een ander perspectief benaderen heeft ons enorm geholpen. Zo hebben zij ervoor gezorgd dat wij onze uitdaging scherper hebben gekregen en hebben zij nieuwe ideeën aangedragen hoe wij met ons vraagstuk om kunnen gaan. Prazo heeft voor ons een format opgesteld hoe wij Xedule goed kunnen koppelen. Dit format konden wij delen met onze roostermakers. Ook hebben zij een pilot gedraaid waarbij de lesbezoeken en nabespreking aan de hand van een vast formulier werden ingeroosterd. Door dit formulier konden onze roostermakers deze data makkelijk verwerken. Al met al hebben de pilot en het formulier ervoor gezorgd dat wij nu de juiste taal spreken met ons roosterbureau en dit intern soepel verloopt. Binnen onze organisatie kan momenteel snel en efficiënt worden geschakeld met het roosterbureau. De deskundigheid, het meedenkend vermogen, de verdere afhandeling en communicatie hebben wij als zeer positief ervaren.”

Ferry Groenewegen van der Weijden Albeda Horecacollege

Ben je benieuwd naar meer?

Wij kunnen wanneer nodig is het proces van plannen, roosteren, coördineren en adviseren volledig uit handen nemen. Wilt u hierover graag meer informatie neem dan contact met ons op!